Akeela (død)

Akeela er vores første racerene hund. Den er meget godmodig, men er god til at “tænde” når den skal.

Akeela har fået 3 hold hvalpe, 2010,2011 og 2013. Vi vil ikke have flere hvalpe på Akeela.

Akeela Front

Læs mere her → Da Trykfonden i sensommeren ansøgte om >>Besøgshunde<< til Ringkøbing-Skjern kommunes plejecentre, var jeg ikke længe om at beslutte mig for at ansøge – det var lige et job for Akeela.
Det vidste sig dog at være en meget seriøs proces – trygt :o) Ansøgningen blev udfyldt og sendt – så var der ikke andet at gøre end at vente. Vi fik heldigvis et positivt svar og blev indkaldt til ”Session” på et plejecenter her i kommunen. Sessionen tog en lille time og blev meget professionelt udført af dyrlæger og folk med kendskab til dyreadfærd. Første del af sessionen var inde hos dyrlægen – hun var godt tilfreds med det fysiske, så hun sendte os videre med et OK :o) Anden del var af mere psykisk karakter, da det handlede om hvordan Akeela reagerede på lyde og nye ting. eks. Kørestole, krykker der falder og personer som sprang frem fra et skjul :o) Akeela syntes det var sjovt – og damen havde jo ”guffer”!! De sendte os også videre med et OK – så troede jeg vi var godkendt, men ak nej – vi ville få besked i løbet af 14 dage… Men heldigvis blev vi godkendt – Hurra!!
Akeela elsker at komme på plejecenteret – hun har allerede fundet sine favoritter, men ingen bliver valgt fra. Akeela er så glad for stedet, at hun nu ”øver” i at ligge helt stille til beboerne har fået sat sig – Akeela synes det er lidt svært – de tager lidt lang tid om det!!